Paarse zoete aardappel Rolls

In Azië wordt deze aardappel veel meer gebruikt, en vooral ook gebruikt als basis voor een paarse jam. Die jam is de inspiratie voor dit recept. Een klein beetje aangepast, maar ontzeFend smakelijke manier om de aardappel te gebruiken. Ik weet het, het klinkt heel raar om een aardappel te gebruiken in een zoet brood, maar trust me! Het smaakt heerlijk.

Lees meer »

Pumpkin Pasta

Het is najaar en dan komen de pompoenen weer overal naar voren. Het is een echte najaarsgroente. Tegenwoordig wordt pompoen ook veel gebruikt in zoete gerechten. Ik wilde een keer wat anders proberen en heb gekozen om de pompoen te verwerken in een pasta. In zowel de saus, als in geroosterde blokjes. Veel kookplezier en geniet van het gerecht.

Lees meer »

Pineapple Rum Cake

Als ik aan ananas denk, dan denk ik stiekem toch ook heel snel aan cocktails. Helaas is het weer er niet naar om een zomerse cocktail te maken. Ik besloot daarom een andere kant op te gaan. Ik heb echter wel de rum in mijn gedachten gehouden. Dit keer heb ik dan ook een Ananas Rum Cake voor jullie gemaakt. Geniet er van! 

Lees meer »